14-jarige verdachte staat terecht voor verkrachting

De 14-jarige verdachte P. moest zich dinsdag verantwoorden voor de groene tafel. Hij wordt beschuldigd van verkrachting en feitelijke aanranding. Op 29 augustus 2015 liep het slachtoffer met haar zusje en buurmeisje naar de winkel, toen zij de verdachte tegenkwam. Hij vroeg haar om een tas bij hem thuis te halen. Toen het slachtoffer bij de woning van de verdachte arriveerde, begon hij haar lichamelijk te betasten en te flirten. Hierna duwde hij haar op een bed en botvierde zijn seksuele lusten op haar. Volgens het slachtoffer bedreigde de 14-jarige haar niet te gillen, aangezien zijn oma sliep en hij haar niet wakker wilde maken. Na het incident rende de verdachte weg. Op 17 november wordt de vader van de verdachte als getuige gehoord.

error: Kopiëren mag niet!