Amor stunt tegen Caravan bij opening competitie LSO

1 AmorDe competitie 2015-2016 van de Livorno Sportorganisatie (LSO) is gisteren van start gegaan. Na de toespraak van LSO-voorzitter George Randjitsing, werd het nieuw seizoen voor geopend verklaard. De aftrap werd gedaan door de directeur van Gopie Markt, de prijzensponsor van de LSO. Naast dat beide ploegen van de openingswedstrijd, de promovendi SV Amor en SV Caravan 2010 elk een nieuwe voetbal kregen, was door Gopie Markt ook een bedrag van SRD 250 ter beschikking gesteld voor het team dat het eerste doelpunt van het seizoen zou scoren.
In de eerste wedstrijd speelde Amor een frisse partij tegen Caravan. Echter kwam Caravan 2010 op een vroege voorsprong in de 23ste minuut via aanvoerder Brahmanand Jhinkoe. Hij trapte van meer dan 25 meters afstand met een loeier raak in de kruising van Amor-goalie Sandeep Kalka. Terwijl Gerzinho Lentin van Amor enkele goede kansen creëerde, was het Caravan van trainer Jimmy Dassasing die in de 39ste minuut de 2-0 binnenkopte via William Wallerlei. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Amor een strafschop toegekend van arbiter Jermain Elskamp. Guillermo Redout schoot de penalty echter naast het doel.
In de tweede helft start Amor met een constant coachende trainer Satish Rewat heel offensief. Nevil Pinas scoorde reeds in de eerste minuut van de tweede helft de 2-1 voor Amor. In de 67ste minuut schoot Lerby Abauna prachtig met de buitenkantvoet de 2-2 voor Amor. Alsof dat niet genoeg was, maakte de ingevallen Pritvi Rewat vlak voor einde de 3-2 voor Amor. Het feest was compleet bij deze ploeg van de Magentaweg. In de Tweedeklasse kwamen The Red Rose en Interpul niet verder dan een 0-0 gelijkspel. The Red Rose mistte een penalty in de eerste helft.