Ramlila Beurs

Ramlila moet weer herleven  in Suriname 1
Ramlila moet weer herleven  in Suriname 2Gisteren vond de opening plaats van de Ramlila Theater & Enlightenment Beurs in het Flamboyant Park, welke wordt georganiseerd door Stichting Ramlila & Ramayan Foundation Suriname. Deze beurs duurt tot en met 01 november en heeft als doel om het Ramlila-gebeuren in ons land te laten herleven. Naast de beurs, waar men terecht kan voor informatie, vindt er een moderne theateropvoering van de Ramlila plaats met vliegende vogels, veel verlichting, 3D effecten en live zang. Er is ook een Enlightenment Beurs, welke meer aandacht zal geven aan het Ramlilaproject. Verschillende topkunstenaars uit Suriname presenteren hun werken tijdens een kunstbeurs. Er is ook een expositie over de Ramayan. (foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!