Topploegen maken geen fout in 23ste speelronde troefcallcompetitie

Bij de start van de 23e ronde van de Surinaamse Troefcallcompetitie (STcB) is het de ploegen van Sudhar en Kampoe gelukt om hun wedstrijden te winnen. Kampoe won in een spannende wedstrijd met 89-72 van ’t Hofje. Na de 2e ronde had Kampoe maar een voorsprong van 4 punten, maar dit werd vergroot in de 3e en 4e ronde naar 17 punten.
Hoogste score bij Kampoe: Jitinderdath Ramcharan – Dewanand Gajadien met 29 punten. Hoogste score bij ’t Hofje: Otmar Kerdijk – Andrey Haverkamp met 22 punten.
Sudhar won van SMC met 80-60 en staat nog steeds op de 2e plaats met 4 punten achterstand op Kampoe. Hoogste score bij Sudhar: Rene Paltie – Sunildath Gokoel met 23 punten. Hoogste score bij S.M.C.: Navin Changoer – Sudesh Jhinnoe met 24 punten. Paloeloe versloeg Kolibrie met 92-69. Hoogste score bij Paloeloe: John Wolf – Ricardo Wijntuin met 30 punten. Hoogste score bij Kolibrie: Arnold Oron – Eugene Caupain met 19 punten.
Op donderdag 29 oktober 2015 staan de volgende wedstrijden op programma: Trekkers – Jai Gandhi, Ekta – Formula, Victorie – The Joker Boys en Toppers – Olaria. Er wordt gespeeld in de Bijenkorf vanaf 20.00 uur.
Nr. Team Pt.
1. Kampoe 34
2. Sudhar 30
3. Ekta 28
4. Paloeloe 28
5. S.M.C. 27
6. Toppers 26

error: Kopiëren mag niet!