Vaultimore verslaat Skor te Rimboe's Horse Track

CLUB NEUTRAAL PAARDENRACE TARIQ
CLUB NEUTRAAL PAARDENRACE TARIQ

CLUB NEUTRAAL PAARDENRACE TARIQ
CLUB NEUTRAAL PAARDENRACE TARIQ
Afgelopen zondag hebben de paarden Wise Secret en Vaultimore van Club Neutraal sterk gedomineerd in de A-klasse over een afstand van 1400 meter tijdens de paardenrace te Rimboe’s Horse Track. Ze eindigde respectievelijk als nummer een en twee. In de B-klasse over een afstand van 1400 meter won Skor van Princes en in de B-klasse over een afstand van 1200 meter won Oxygen Power van G-star. In de C-klasse won Amalia en in de E-klasse won Jhon van Star Warrior en Star Light.
Heel opmerkelijk was dat Club Neutraal het evenement een internationaal karakter gaf met het introduceren van twee internationale jockey’s afkomstig uit Jamaica en Guyana. De voorzitter van Club Neutraal, Danny Gummels, gaf aan dat hij dit heeft gedaan om de lokale jockey’s te motiveren en hun een kans te geven om zich te meten tegen de professionals.
Verder was er een heftige match race tussen de 2 welbekende dekhengsten op de renbaan en dat ging tussen Skor, van eigenaar Faizel Leakat, en Vaultimore, van eigenaar Angelica Hilversum. Uit deze match race kwam Vaultimore als winnaar uit de bus. Verder kijkt de organisatie onder leiding van Alwin Van Brussel uit naar hun 1-jarig bestaan in december en beloven de sporters te verrassen met een geweldige afsluitingsrace voor 2015.

error: Kopiëren mag niet!