Moestadja naar Indonesië voor conferentie

Moestadja naar Indonesi+½ voor conferentieDe minister van Arbeid, Soewarto Moestadja, is zaterdag vertrokken naar Indonesië, Jakarta. De minister participeert in de vergadering van de Islamitische conferentie van ministers van Arbeid. Dit is de derde vergadering van de arbeidsministers van landen die aangesloten zijn bij de Organization of Islamic Corporation. Het thema voor deze conferentie is “Mainstreaming youth employment, occupational safety and health”. De conferentie richt zich op de samenwerking van de 57 lid-landen van de OIC op het gebied van arbeid, werkgelegenheid, gezondheid en veiligheid op de werkvloer. De conferentie is reeds van start gegaan en duurt drie dagen. Het ligt ook in de bedoeling dat de minister één der dagen de conferentie toespreekt. De vergadering werd geopend door de president van Indonesië.
De minister wordt tijdens deze conferentie bijgestaan door het hoofd van het Medisch Bureau van het ministerie van Arbeid, John Courtar. De minister is zondag terug in het land en maandag weer op kantoor.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!