Jaloerse vriend gooit kokend water op vriendin

De 25-jarige Jo-ann, E. liep op dinsdag 27 oktober ernstige brandverwondingen op in haar gezicht. De politie van bureau Nieuwe Haven kreeg via de Centrale meldkamer de melding dat een jongeman te keer gaat op een adres binnen het ressort. Bij aankomst op de plek werd Jo-ann aangetroffen met brandverwondingen in haar gezicht en op andere delen van haar lichaam. Volgens verklaring van het slachtoffer heeft haar vriend Leonel, P. uit jaloezie en verdenking van overspel kokend water op haar gegooid. Per ontboden ambulance is zij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis. Zij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.
De verdachte had voor de komst van de politie de plaats verlaten. Leonel werd kort daarna aangehouden en is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!