Dief met 7 “jockeys” aangehouden

De 21-jarige Steven K. had zeven onderbroeken gestolen uit een winkel. Veelzeggend detail is, dat deze boef ze stuk voor stuk had aangetrokken. Hij werd maandagmorgen rond 09.00 uur op heterdaad betrapt. Steven had niet door dat zijn jockey-affaire op camerabeelden werd vastgelegd.
Zondag had hij met succes al wat kleding gestolen. Maandag probeerde hij weer spullen mee te nemen zonder te betalen. Deze keer werd hij op heterdaad betrapt door de winkelier. Alles wat hij bij zich had, moest Steven terug geven aan de winkelier.
De politie die ook er aan te pas kwam, bracht de verdachte naar het bureau. Op het bureau werden nog zeven stuks ondergoed op de verdachte aangetroffen. Hij had die onderkleding aan en had het niet aan de winkelier afgestaan. In het belang van het verdere onderzoek is Steven in verzekering gesteld. De zeven onderbroeken zijn in beslag genomen en dienen als bewijs voor verdere afhandeling van deze zaak.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!