AOV over oktober al gestort

Een groep senioren burgers heeft onlangs tijdens de talkshow Kal Aaj Aur Kal haar relaas gedaan over de Algemene Oudedagsvoorziening (AOV). Volgens de melding, hebben de burgers van Nickerie nog geen AOV ontvangen. De krant benaderde het AOV Fonds omtrent deze mededeling. Bij monde van de directie werd medegedeeld dat AOV landelijk op 15 oktober is gestort. Er is volgens de directie bij alle banken, ook bij de filialen in de districten, gestort.
Volgens het secretariaat van het AOV Fonds zou het mogelijk zijn dat het om een paar individuele gevallen gaat, waarbij de stukken van de mensen nog niet in orde zijn. ‘Het hangt van de personen zelf af. Wij hebben al landelijk gestort’, zegt het secretariaat. Het secretariaat van het fonds geeft wel aan dat het fonds de burgers die echt afhankelijk zijn van de AOV, de garantie biedt dat de stortingen niet in gedrang zullen komen.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!