Woning Prinsessenstraat vermoedelijk in brand gestoken

Woning Prinsessenstraat vermoedelijk in brand gestokenDe politie van Geyersvlijt ontving dinsdagmiddag omstreeks 13.30 uur een melding betreffende een brand in een houten hoogbouwwoning aan de Prinsessenstraat. De hoogbouwwoning werd door twaalf personen bewoond en was niet tegen brand verzekerd.
Toen de brandweer op het adres arriveerde stond de woning in lichterlaaie. De brandweer heeft de belendende panden gered. Uit het onderzoek blijkt dat de brand in een van de slaapkamer is begonnen. Het voorste gedeelte van de woning met inboedel is volledig afgebrand.
De sterke arm vernam van een der familieleden dat een dame, een zekere R. die eveneens daar woonachtig was het huis in brand zou hebben gestoken. Het gaat in deze om een houtenwoning met een oppervlakte van 6 bij 8m. Volgens een lid van de familie gaat het om een boedelwoning alwaar meerdere families woonachtig zijn. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De politie heeft de bewoners van het huis vooralsnog niet aangetroffen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!