‘Doggy’ meldt zich aan bij de politie

De verdachte Bert M. alias Doggy heeft zich op maandag 19 oktober aangemeld bij de politie van Moengo. Doggy had zich op woensdag 13 oktober uit de voeten gemaakt, nadat hij op heterdaad was betrapt tijdens het verhandelen van drugs. Op die bewuste dag was de politie in de ochtenduren op surveillance in het centrum van Moengo. Ter hoogte van een winkel merkte een oplettende politieambtenaar op dat Doggy zich had teruggetrokken in de winkel met een andere man. De politie zag hoe hij de drugs overhandigde en wilde overgaan tot de aanhouding. Doggy zag kans weg te rennen met achterlating van zijn bromfiets en een tas. De politie nam de bromfiets en de tas in beslag. In de tas trof de politie een hoeveelheid jami aan en een weegschaal.
Twee jongemannen hinderden de politie in de uitoefening van hun taak. Zij werden aangehouden en overbracht naar het politiebureau. Na een ernstige waarschuwing werden zij heen gezonden. Doggy meldde zich op maandag aan en werd gelijk aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Doggy in verzekering gesteld. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!