PL-bushouders garanderen na vrijdag de rust niet meer

De bushouders, met name de PL-bushouders, zijn het wachten al bijna zat. De uitbetaling van de beloofde subsidies laat al 7 maanden op zich wachten. Rawien Bajnath, woordvoerder van de PL-bushouders, geeft aan dat hij 2 weken geleden de minister van Transport, Communicatie en Toerisme persoonlijk heeft gesproken. ‘Hij zei dat hij de stand van zaken betreffende de achterstallige betaling met de minister van Financiën zou opnemen. We zijn de 7de maand ingegaan. De minister heeft gevraagd naar rust. Wij hebben nu geen hoop. We bedreigen niemand, maar als er tot vrijdag geen oplossing komt in dit probleem, garanderen wij de rust niet meer’, zegt Bajnath.
De bushouders praten niet alleen over de minder prettige zaken. Er zijn volgens hen ook nieuwe positieve ontwikkelingen op het ministerie gaande. Een heikelpunt voor de bushouders en buschauffeurs, dat zich al ruim 10 jaren voordeed, is volgens Bajnath al opgelost. De bushouders hebben jaren geklaagd over de controledienst van het ministerie van TCT. ‘Sinds de komst van het nieuwe hoofd bij Openbaar Vervoer is het probleem tot het verleden gaan behoren. De bushouders zijn blij daarmee en hopen dat het zo door mag gaan’, zegt de PL-woordvoerder tot slot.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!