Twee woningen afgebrand te Apoera

In de nacht van zondag op maandag is er brand uitgebroken aan de Kerto Mohomed Juminiweg te Apoera. Daarbij zijn twee woningen geheel in de vlammen opgegaan. De brand is vermoedelijk begonnen in een woning op neuten. Dit pand wordt volgens de bewoners verhuurd aan toeristen. Ten tijde van de brand was niemand in het huis. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat de eigenaar van dit pand elders woonachtig moet zijn. Volgens de brandweer was het huis wel aangesloten op het elektriciteitsnet. Op hetzelfde erf, niet ver van de afgebrande neutenwoning, is er een laagbouwwoning. Dit huis is eveneens afgebrand. Een derde, belendend pand heeft water- en schroeischade opgelopen. De politie van Apoera is bezig met het onderzoek. Men gaat na wat de juiste oorzaak is van deze brand.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!