Koe dood na aanrijding met autobus

De politie van Livorno heeft een zaak in onderzoek van een aanrijding tussen een koe en een autobus. Een autobestuurder reed op maandagavond 19 oktober op de Sir Winston Churchillweg een viervoeter aan. Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan dat man kwam uit de Tout Luit Fautkanaalweg en ging naar de richting van SOL. Na over de laatste drempel te zijn gereden, wilde hij zijn snelheid opvoeren. Op dat moment kwam er een koe op de weg. Hij probeerde uit te wijken, maar kon de aanrijding niet meer voorkomen. Door de slag ging de viervoeter kort na het geval ter plaatse dood. Het voertuig is aanzienlijk beschadigd. Volgens verklaring van omstanders weten zij niet wie de eigenaar is. Een schutmeester werd ingeschakeld en werd het kadaver op te ruimen. De bestuurder was niet onder invloed van alcohol en is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. De politie van Livorno is belast met het verdere onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!