Dronken CIVD’er nuchter ontwapend

Het wapen van de militair H.D. is door de recherche van de Militaire Politie ingenomen. Dit vanwege het feit dat de militair, die lid is van de CIVD, in het weekend te keer is gegaan aan de Koningpalmstraat. Uit de aangifte blijkt dat de CIVD’er bij politie van Uitvlugt is geweest om aangifte tegen enkele burgers te doen omdat die hem zouden hebben bedreigd. De politie zou de militair hebben gevraagd om de volgende dag na ontnuchtering de aangifte ter zake te willen doen. H.D. die op dat moment onder invloed van alcohol verkeerde is toen vertrokken en heeft de mensen aan de Koningpalmstraat weer ontmoet. Hij ging daar toen te keer met de mensen. De politie van Uitvlugt werd ingeschakeld en zij hebben de CIVD’er overbracht naar het bureau. Hij is naderhand overgedragen aan de Militaire Politie voor verder afhandeling. De militaire recherche heeft D.H. gehoord en heengezonden. Zijn wapen is gedurende het onderzoek in bewaring genomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!