Kassierster verduistert groot geldsbedrag

De recherche van Paramaribo heeft op donderdag 8 oktober de 26-jarige kassierster Mercedes K. aangehouden en in verzekering gesteld. Mercedes wordt ervan verdacht een groot geldsbedrag in SRD te hebben verduisterd van de instelling waar zij werkzaam was.
In de maand september viel het de leiding van de instelling op dat er een tekort was in kas. Nadat de kassierster niet kon verklaren waar het geld was, werd er aangifte gedaan. Bij de aanhouding heeft de verdachte verschillende verklaringen afgelegd aan de politie.
Het is nog niet duidelijk wat de kassierster met het geld heeft gedaan. Na te zijn voorgeleid bij een officier van justitie, is haar aanhouding verlengd met 30 dagen.
De politie is nog bezig met het onderzoek.(KPS)

error: Kopiëren mag niet!