Doodsbange moeder staat alles af aan rovers

De 19-jarige R.S. werd woensdagmorgen verrast door twee ongewenste gasten. Rond 09.00 uur drongen twee criminelen gewapend met messen middels braak in de woning aan de Fredrikshoopweg. Ten tijde van de overval was de 19-jarige bewoonster samen met haar vier maanden oude baby in huis. De rovers hebben de achterdeur van de woning opengetrapt. Eenmaal in de woning heeft één van de rovers het kind vastgepakt. Zij bedreigde de moeder dat indien zij lawaai zou maken, zij het kind zouden neersteken. Vanwege deze bedreiging tegen het kind moest de moeder alle waardevolle bezittingen van haar afstaan aan de overvallers. Zij gaf haar verzet op en heeft inderdaad al het geld en sieraden die zij in huis had afgestaan aan de rovers. Na de strafbare feiten verlieten de daders de plaats te voet. Volgens de aangeefster zijn de rovers het bos ingevlucht. Moeder en kind zijn ongedeerd gebleven. De 19-jarige R.S. zegt dat zij niets belangrijker vindt dan haar kind. Zij kan nog altijd aan haar geld en sieraden komen. De rovers maakten SRD 1.500 en sieraden buit. De politie van Santo Dorp is belast met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!