Bestrijding criminaliteit prioriteit nummer 1 Trinidad

Minister van Nationale Veiligheid van Trinidad, Edmund Dillon, zegt dat de misdaadbestrijding in Trinidad en Tobago prioriteit nummer 1 is van de nieuwe regering. Hij sprak tijdens de parade van rekruten op Trinidad. Dillon zei “dat hoewel we denken aan en het verleden evalueren, de opleiding en uitrusting van de rechtshandhaving van agenten evenals andere menselijke behoeften, zonder twijfel de grootste uitdaging voor de samenleving vandaag is de criminele activiteit. De regering ziet dit als haar nummer 1 prioriteit, omdat ze van mening is dat Trinidad en Tobago niet in staat zal zijn om een toekomst te creëren, tenzij de openbare orde en de veiligheid van personen en goederen kan worden aangepakt. Alle burgers moeten het gevoel hebben dat recht kan en zal zegevieren. Het is duidelijk dus dat als de overheid dit proces van transformatie van onze samenleving wil bevorderen en effectief wil aanpakken, de problemen van misdaad, geweld en wanorde een algehele overheidsaanpak moeten krijgen”. Hij zei dat alle ministeries en agentschappen de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de Staat zullen delen. Dillon zei dat degenen die in de bediening van de nationale veiligheid waren en werden belast met de verantwoordelijkheid van het beveiligen van het land en de bescherming en verdediging van de mensen van Trinidad en Tobago, dagelijks geconfronteerd worden met nieuwe uitdagingen zoals criminele activiteiten.

error: Kopiëren mag niet!