Stomdronken zoon probeerde huis in brand te steken

De politie van Munder heeft zondag de 31-jarige S.N. ter zake poging tot brandstichting en bedreiging ingesloten. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de verdachte een woordenwisseling kreeg met zijn ouders. Uit boosheid heeft S.N. de gasleiding stuk gemaakt met de bedoeling om het ouderlijk huis in brand te steken. De vader die dit door had, heeft de zoon kunnen tegenhouden. Ook heeft de vader snel de politie voor de stomdronken zoon ingeschakeld. De politie die tijdig op de locatie arriveerde, heeft de dronken verdachte overgebracht naar het bureau voor verhoor. Na zijn ontnuchtering werd de verdachte voorgeleid bij de hulpofficier. Een lid van het Openbaar Ministerie achtte de handelingen ernstig genoeg en gelastte daarom de inverzekeringstelling van S.N. Hangende het verdere onderzoek blijft de agressieve zoon in politiearrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!