Acht inbrekers op heterdaad betrapt

De surveillance dienst van Wanica heeft maandagochtend rond 02.00 uur in het ressort Leiding acht verdachten te weten Clayton L. (32), Fabian L. (28), Robin L. (31), Fabian W. (30), Dennis Z. (26), Merrel K. (23), Rendel L. (26) en de 28-jarige, Kevin B. op heterdaad betrapt. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat het achttal zich voor een bedrijf op Leiding 10A bevond toen de surveillerende politie op hen stuitte. Bij het zien van de pro-wagen stapte het achttal in een personenwagen en probeerde zij te ontsnappen. Het gelukte de politie om het voertuig klem te rijden. Een onderzoek werd ingesteld in de vluchtwagen. Men trof breekwerktuigen, twee vuistvuurwapens en maskers in de wagen. In het belang van het verder onderzoek zijn de verdachten aangehouden en in verzekering gesteld. De politie van Leiding heeft de zaak overgedragen aan recherche Kapitale Delicten. De aangetroffen goederen in de auto zijn door de politie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!