Verkeersongeval Saramacca met dodelijke afloop

De politie van Saramacca kreeg op donderdag 8 oktober melding dat er een verkeersongeval heeft plaatsgevonden aan de Bintangorstraat. Ter plaatse trof de politie een personenauto in de goot langs de weg aan.
Volgens het voorlopige onderzoek moet de 54-jarige Radjinderkoemar Ramadhin met een hoge snelheid hebben gereden in de zandweg waarbij hij de controle over de besturing van het voertuig moet hebben verloren.
Het slachtoffer bevond zich ten tijde van het ongeval met een twee jarige peuter in de auto. De peuter is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Met assistentie van de brandweer kon het slachtoffer uit het voertuig worden gehaald. (KPS)
Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de familie. Ramadhin is de 38ste verkeersdode.

error: Kopiëren mag niet!