Twee ingerekend voor mislukte roof op Albina

Twee verdachten zijn woensdag door kordaat optreden van de politie van Albina in de kraag gevat. Uit het onderzoek blijkt dat een vrouw een gouden halsketting om haar hals had. Zij had al door dat het tweetal op de loer was. Na de ontdekking stopte de vrouw de ketting in haar bloes, waardoor het niet meer zichtbaar was. Om hun daad te voltooien, probeerden de verdachten een bootsman te benaderen om de vrouw mee te nemen naar de Franse kant. De bootsman weigerde de deal. Uiteindelijk verlieten de verdachten de plaats. De bootsman stapte toen naar de vrouw en hield haar voor dat de heren van plan waren haar te beroven. Zij hielden de bootsman voor dat zij de vrouw op de rivier zouden overvallen. Na dit aangehoord te hebben, stelde de vrouw haar partner op de hoogte en zodoende is de politie ook geïnformeerd. Kort daarna kwamen de overvallers terug. Zij werden door de ingeschakelde politie gearresteerd. Uit het onderzoek blijkt dat het tweetal van Para afkomstig is.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!