Neefje verwond neef om slepende familiekwestie

Neefje verwond neef om slepende familiekwestie
De 34-jarige Marvin, V. is op dinsdag 6 oktober door de politie van Munder aangehouden. Volgens het voorlopige onderzoek kregen Marvin en zijn 50-jarige neef Romeo, V. een woordenwisseling op een adres in het ressort om een slepende familiekwestie. Op een bepaald moment pakte hij een glazen fles en sloeg zijn neef ermee.
Als dat niet genoeg was pakte hij een hamer, die echter uit zijn hand kwam te vallen. Marvin was zo verhit en pakte toen een houwer om Romeo te kappen. Om erger te voorkomen, kwam een tante tussen beide vechtersbazen. De politie werd ingeschakeld en hield Marvin aan.
De kapotte fles, de hamer en de houwer zijn aangetroffen en in beslag genomen. De neef heeft een snijwond en andere letsels opgelopen. Het slachtoffer is met een visum van de politie verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.
Hangende het verdere onderzoek is Marvin in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!