Braziliaan met 4 jachtgeweren aangehouden

De politie van Sarakreek heeft op zondag 4 oktober de 40-jarige Joziel G. en de 36-jarige Markus S. aangehouden met in hun bezit 4 meerschoten jachtgeweren. De jachtgeweren waren gewikkeld in een matras dat zij op een ATV vervoerden.
Silva verklaarde aan de politie dat de wapens aan zijn baas, ene Maranhao, toebehoorden die ook in het binnenland is. Hij moest de wapens alleen vervoeren naar het kamp. Hij verklaarde verder dat Markus niets afwist van de wapens. Deze had een lift meegekregen en wist niet dat de wapens op de ATV in een matras gewikkeld waren. Silva wordt naast overtreding van de Vuurwapenwet ook verdacht van illegaal verblijf in Suriname. Hij is in verzekering gesteld. Markus is legaal en is heengezonden na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.

error: Kopiëren mag niet!