Meer dan SRD 10.000 gestolen uit auto

Mevrouw Lin was woensdagmiddag aan de Kafiludinstraat om traliewerk in orde te maken. Zij parkeerde haar wagen in de omgeving van Arya Dewaker. Toen zij omstreeks 15.30 uur terug kwam, ontdekte zij dat de linkervoorruit van haar wagen aan diggelen was geslagen. Onder de zitting had zij een tas verstopt, waarin de onderneemster meer dan SRD 10.000, belangrijke documenten en een iPhone 6 had bewaard. Criminelen hebben de autoruit kapot geslagen en de tas, die volgens de aangeefster niet zichtbaar was, meegenomen. De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft de aangifte ter zake auto-inbraak opgenomen. Het slachtoffer zegt aan de krant dat het geld bestemd was voor het betalen voor dievenijzer. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!