Verbranden van vuil mondt uit in zware mishandeling

Riponath B. deed op zondag 27 september aangifte van zware mishandeling tegen Albert A. die zijn buurman is. Volgens de aangever was zijn buurman bezig vuil te verbranden voor zijn woning op de grasberm. Riponath sprak zijn buurman aan omdat de ontstane rookontwikkeling hem hinderde. Zijn buurman gaf echter geen gehoor, maar begon hem uit te schelden.
Het is de gewoonte van buurman Albert om telkens zijn bromfiets in de inrit van Riponath te parkeren. Riponath verwijderde de bromfiets van Albert uit zijn inrit. Albert werd hieromtrent boos en kwam met een houten balk op zijn buurman af. Daarmee bracht hij Riponath slagen toe op zijn hoofd en borst. Ook deed hij de uitlating dat hij het gezin van het slachtoffer zou doodkappen.
Diezelfde avond spoorde de politie van Livorno de verdachte op. Hij werd thuis aangetroffen en aangehouden. De verdachte probeerde op een gegeven moment weg te vluchten. Door kordaat optreden van de politie kon dit worden voorkomen. De verdachte heeft zich bij de aanhouding hevig verzet tegen de politie en moest een agent ook slagen incasseren.
De verdachte is overgebracht naar het station. Nadat de hulpofficier van Justitie afstemming pleegde met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte Albert A. in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!