Subsidieachterstand leden PLO al 6 maanden

De leden van de Particuliere Lijnbusorganisatie (PLO) zijn ontstemd. De leden hebben wederom ruim 6 maanden geen subsidie ontvangen van de overheid. John Mahadewsingh, voorzitter van de PLO, geeft aan dat hij de leden heeft gevraagd om geduld te trachten. ‘Het enige wat wij vooralsnog kunnen doen, is de ministeries vragen om de gelden zo snel mogelijk over te maken. Als het blijkt dat het te lang duurt, zal de algemene ledenvergadering moeten beslissen wat er wordt gedaan. Je kunt ook niet direct beslissen dat er een actie komt. Wij zijn ook tolerant’, zegt Mahadewsingh
Volgens Mahadewsingh weet PLO vooralsnog niet waar het geld vastzit. ‘We weten niet als het geld nog steeds bij Financiën is. Wij vragen de bushouders om begrip op te brengen, vandaar dat er wat rust is. Het geduld kan ook opraken als het langer zal duren. We hopen dat dit volgende week rond komt’, aldus Mahadewsingh.

Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!