Suriname wint twee partijen in interland tegen Nederand

Uitslagen Internationaal Worsteltoernooi
uitslagen 2015 jpgVanmiddag vond in Rotterdam, Nederland, de derde interlandontmoeting plaats tussen worstelaars van Suriname en Nederland. Dit jaar nam de Surinaamse Worstelfederatie (SWF) veel jonge en jeugdige worstelaars mee, in tegenstelling tot de voorgaande jaren. Van de 7 partijen werden twee door de Surinaamse jongens gewonnen. De Jai Hind-worstelaars Rehiem Mohamed (21 jaar) en Akshay Mohan (16 jaar) wonnen op overtuigende wijze hun wedstrijden. De talentvolle Mohan maakte reeds na een minuut touche op de Armenier Aram Arshakyan.
Micha Willems (17 jaar) stond met 9-5 voor tegen de ongeslagen toptalent Adam Kandoussi, maar een blessure aan de schouder en knie kostte hem de partij later. Antonio Troenodikromo (16 jaar) verloor de rematch tegen Mark Verwey. Vorig jaar had Troenodikromo wel gewonnen. Mohamed Chiragalie (21 jaar) debuteerde op internationaal vlak meteen tegen de heel ervaren en vergevorderde Bobby Goedhart. Chiragalie verloor op touche. Widesh Ramcharan verloor teleurstellend van op dit moment de beste Nederlandse worstelaar in zijn klasse, Alex Paulanyi. Fernando Ghoerahoe kwam uit in de hoofdwedstrijd tegen de Aziatische Reza Shah. Ghoerahoe verloor uiteindelijk in de tweederonde middels een touche.

error: Kopiëren mag niet!