Auto over de kop op weg naar Matta

De politie van Zanderij kreeg op zaterdag 26 september melding van een geval waarbij er een autobus over de kop was geslagen en de inzittenden lichamelijke letsels hebben opgelopen.
Ter plaatse aangekomen, trof de politie ongeveer 20 meters in het bos, bekeken vanuit de straatzijde, een autobus aan. De bestuurder G.L verklaarde aan de politie dat hij kwam vanuit de richting van Zanderij en reed hij naar de richting van Matta. Hij gaf aan dat hij op een gegeven moment de controle over de besturing van het voertuig had verloren met het gevolg dat het voertuig over de kop sloeg en in het bos terecht kwam.
Gezien de afstand waar het voertuig in het bos is aangetroffen reist het vermoeden bij de politie dat de bestuurder met een hoge snelheid moet hebben gereden. G.L is samen met de twee overige inzittenden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis. De politie van Zanderij onderzoekt de zaak verder.

error: Kopiëren mag niet!