Man verwondt zijn broers met balk en mes

De politie van Munder heeft de oud-bekende verdachte L. donderdag in verzekering gesteld. De verdachte is een drugsverslaafde en probeerde geld af te troggelen bij zijn moeder. Een broer die dit zag, heeft de verdachte aangesproken. Hij probeerde L. af te schrikken met een balk, omdat hij het latere slachtoffer had bedreigd met een mes. De verdachte maakte de balk afhandig en sloeg daarmee zijn jongere broer. Als gevolg van deze mishandeling liep het slachtoffer een armfractuur op. Een oudere broer die dit zag, probeerde de verdachte L. tegen te houden. L. heeft ook zijn oudere broer verwond. Hij bracht het slachtoffer een steek toe met een mes. Het letsel van deze broer is niet van ernstige aard. De politie heeft L. hangende het verdere onderzoek ingesloten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!