Buurtbewoners omgeving Kwattaweg ondervinden last van discotheek

De buurtbewoners van de omgeving Kwattaweg, Rosignollaan en Beni’s Park hebben al geruime tijd last van een discotheek die behalve in de weekenden, ook door de week openblijft. De last wordt in de vorm van lawaai en drukte ondervonden. De politie heeft eerder opgetreden, maar verwijst volgens de buurtbewoners nu naar de districtscommissaris. Volgens de bewoners is de dc goed geïnformeerd over de zaak. Er wordt weer aan de bel getrokken, omdat de kinderen van de omgeving zo meteen weer naar school moeten en in de avonduren zeker vanwege al het lawaai niet kunnen slapen.
Volgens de aangevers heeft de discotheekeigenaar geen vergunning en wordt hij door de districtscommissaris in bescherming genomen. De ressortcommandant van Munder, Sjaam Debi Tewari, geeft aan dat dit probleem zich inderdaad voordeed. De discotheekeigenaar opereerde zonder een vergunning. Volgens Debi Tewari is een maand terug in opdracht van dc Mike Nerkust en Jerry Miranda de tent gesloten. ‘De tent is een maand terug gesloten. De eigenaar moest contact opnemen met dc Nerkust. Ik heb niets meer van de dc gehoord. Ik ga dus ervan uit dat het nog steeds gesloten is’, zegt Debi Tewari.
De rc geeft aan zijn medewerkers weer op pad te zullen sturen om controle uit te voeren, omdat er geen rapportage is ontvangen van de heropening van de discotheek.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!