Huiseigenaar overrompeld door 4 rovers

In de nacht van dinsdag op woensdag 2 september werd een vakantieganger uit Nederland in zijn woning aan de Samaiweg overvallen. Het geval speelde zich af in het politieressort Santo Dorp. Dit bevestigt de PR-afdeling van de politie. Rond 3.00 uur in de ochtend drongen 4 gemaskerde mannen de woning binnen en overvielen de bewoner in zijn slaap. Hoe de criminelen het pand binnen zijn gekomen, is vooralsnog niet bekend. De man werd met een houwer bedreigd om zijn geld af te staan.
Om hun eis kracht bij te zetten, moest het slachtoffer ook nog enkele klappen incasseren. De overvallers gingen daarna ervandoor met een zaktelefoon en een onbekend bedrag in Euro’s en SRD’s. De PR-afdeling zegt dat het slachtoffer ten tijde van de overval alleen in de woning was. Na de snode daad verlieten de daders de plaats te voet. De politie is bezig met de opsporing van de verdachten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!