Minister Rusland brengt bezoek aan Havenbeheer

Minister Rusland brengt bezoek aan  NMinister Andy Rusland van Transport, Communicatie en Toerisme, heeft gisteren een officieel werkbezoek gebracht aan NV Havenbeheer Suriname. De directie, Raad van Commissarissen en Management team, hebben de bewindsman met zijn gevolg, op een hartelijke wijze ontvangen. Het programma dat samengesteld was voor dit bezoek behelsde onder andere presentaties van projecten die werden belicht door havenbeheerders, directievoerders van lopende infrastructurele projecten en de consultant op het gebied van ICT. Aan dit bezoek was er ook een fysieke rondleiding op de haven gekoppeld. De minister gaf aan zeer onder de indruk te zijn van de ontwikkelingen bij Havenbeheer Suriname en zei hierbij dat hij waar nodig zijn volle medewerking zal verlenen. Echter gaf hij ook mee dat de specifieke meetmomenten bij projecten zowel projectmatig als financieel nooit mogen ontbreken. Hij gaf aan content te zijn met dit werkbezoek en bedankte alle medewerkers van Havenbeheer Suriname voor de warme ontvangst.

error: Kopiëren mag niet!