Wraak is vermoedelijk motief voor levensberoving

De 44-jarige Ellen J. die haar concubaan, Robby van Veldhuizen, op vrijdag 21 augustus heeft mishandeld met de dood als gevolg, handelde uit wraak. Het blijkt dat zij de dag ervoor behoorlijk was afgetakeld door Veldhuizen. Het handelen van de vrouw kan worden ondergebracht onder de noemer ‘vermoedelijk handelende uit wraak’. Dit kan gesteld worden omdat zij volgens haar verklaring eerder vele keren was mishandeld door het latere slachtoffer. Bij de politie heeft zij verklaard dat ze het niet meer kon verwerken en echt radeloos was. De 48-jarige man is op de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis komen te overlijden. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat het slachtoffer de avond tevoren ruzie zou hebben gehad met zijn partner. In de vroege ochtend bracht zij haar partner met een koevoet een slag aan zijn hoofd toe, terwijl hij sliep. Zij rende daarna het huis uit. De vrouw schakelde de politie in toen zij merkte dat de man haar dit keer niet achterna kwam. De politie van Lelydorp die ter plaatse op onderzoek uitging, trof het slachtoffer in een plas bloed aan. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de SEH, alwaar hij kwam te overlijden. De vrouw is door de politie aangehouden en in verzekering gesteld. Het onderzoek is overgedragen aan Recherche Midden Suriname voor verder onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!