Peneux houdt vrijdag kantoor open voor ouders

1 PeneuxVolgens Robert Peneux, minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, zijn er heel veel zaken in en rond het onderwijs die aanpak behoeven. ‘Er zij heel veel zaken die soms scheef groeien. Ik merk op dat er ook muren worden opgeworpen, waardoor ouders met problemen zitten die opgelost moeten worden. Ik ben niet gekomen als minister van Minowc om niets te doen. Ik ben niet gekomen om eieren te leggen. Ik ben gekomen om te werken. Op dit moment is mijn werktempo tot 22.00 uur op kantoor werken.’
De minister maakt in verband met de problemen waar ouders mee zitten, bekend dat hij zijn kantoor op de vrijdag open houdt voor ouders, die hun problemen met de minister persoonlijk zouden willen bespreken. Het gaat hierbij om korte gesprekken met de minister. ‘Ik ga geen onderscheid maken tussen openbaar en bijzonder onderwijs. We zij allemaal Surinamers’, zegt Peneux.
‘Het zijn allemaal kinderen die aandacht genieten. Het gaat allemaal om leerkrachten die werken aan het fundament van onze samenleving. Het is daarom mijn taak dat ik het leefbaar maak voor een ieder’, aldus de minister.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!