President Equatoriaal-Guinea naar Suriname voor inauguratie Bouterse

obiangDe president van Equatoriaal-Guinea, Teodoro Obiang Nguema Mbasogo, zal de inauguratie van president Desi Bouterse en de vicepresident Ashwin Adhin, op 12 augustus 2015 in de Anthony Nesty Sporthal. Obiang arriveert al 4 dagen voor de inauguratie al in ons land. Hij komt op zaterdag om 14.00 uur aan op de Johan Adolf Internationaal Luchthaven aan. Voor de media is er gelegenheid om zijn komst vast te leggen. Obiang is eerder al in Suriname geweest vanwege de vriendschaps- en samenwerkingsbanden aangehaald door president Bouterse, die ook een tegenbezoek had gebracht. Er zouden wederzijdse ook ambassades geopend worden in beide landen. Echter, noch van de samenwerking noch van de ambassades is iets terecht gekomen.

error: Kopiëren mag niet!