TETRISIUS Waterberg

CelsiusTerwijl verkiezingscommissievoorzitter Rashied Doekhie en DNA-voorzitter Jenny Simons de uitslag van de verkiezing van president en vicepresident in de DNA bekendmaakte, speelde BEP-voorzitter Celsius Waterberg game op zijn Nokia-mobiel. De BEP is de nieuwste partner van de NDP in de regeringscoalitie. Bij de afgelopen verkiezing maakte ze deel uit van de V7-combinatie en behaalde 2 zetels. De ene zetel in Paramaribo ging naar voorzitter Waterberg, weliswaar niet op eigen kracht. Hij behaalde als nummer 4 op de V7-lijst in Paramaribo 840 stemmen. Terwijl er ruim 7.000 nodig waren om op voorkeur te komen. Na de vekiezing verliet de BEP de V7 en sloot zich aan bij coalitie om een regering te vormen. In nationaal belang. (foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!