Bij opening ICT Summit: ‘Wat zijn de voordelen van ICT-sector’

Wat zijn de voordelen binnen ICT sector. 2
Wat zijn de voordelen binnen ICT sector. 1Tijdens het openingswoord van de ICT-Associatie (ICT-AS)-voorzitter Robert Hahn is aangegeven dat het de bedoeling is de klanten meer kennis te verschaffen door meer data te verzamelen en op te slaan en te kijken hoe geprofiteerd kan worden van deze kennis. Tot zaterdag houdt de Kamer van Koophandel & Fabrieken een summit over informatie- en computertechnologie.‘De complexiteit omtrent ICT is groot, dus door bepaalde procedures in werking te brengen, ben je in staat om de kwaliteit van ICT te verbeteren. Een paar jaar geleden werd gezegd dat iedereen zich moet aansluiten aan het net, maar nu is het zover dat alles aangesloten is of aangesloten kan worden aan het net. De vraag is dus wat zijn de voordelen die mijn bedrijf kan halen uit deze nieuwe ontwikkelingen.’ Social media, facebook, twitter geven ons een rijk potentieel van het bereiken van klanten en het vergroten van het klantenbestand. Met betrekking tot de beveiliging zijn er voordelen, maar ook kwesties waarmee er rekening gehouden moet worden. Deze twee dagen hebben bedrijven de gelegenheid om meer informatie te krijgen over hoe deze trend van invloed is op het dagelijks leven, hun klanten en het bedrijf. Verder bedankte de ICT-AS-voorzitter alle sponsoren, waaronder Telesur, Sujitsu, CHS, en anderen voor het succesvol maken van dit evenement. De ICT Summit 2015 werd officieel geopend door onze eigen herkozen DNA-voorzitter Jenny Simons.

error: Kopiëren mag niet!