ICT Summit Paramaribo vangt vandaag aan

Ict summit Paramaribo vangt vandaag aan.1De ICT Summit Paramaribo begint vandaag in de hal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF). Gisteren was men nog druk bezig met de voorbereidingen, zoals het opzetten van de tenten, het binnenbrengen van apparatuur en in orde maken van andere zaken. De ICT Summit-director Anushka Sonai gaf gisteren aan dat zij goed op schema waren. Alle bedrijven hadden hun apparatuur geïnstalleerd. De sprekers waren al gearriveerd en ondergebracht in hotel Marriott. Er is volgens de director heel veel interesse getoond voor de conferentie, wat te merken was aan de vele reacties via social media, en de telefoon die vaak roodgloeiend stond. Mensen hadden gisteravond nog de gelegenheid zich op te geven. Er waren delegate passes beschikbaar die waren voor de presentaties, die plaatsvinden in zaal 3 en 4. Daar betaal je voor de 2 dagen 250 dollar en er waren ook dag pasjes van 175 dollar beschikbaar.
‘We hebben ook onze presentaties in zaal 5 en onze workshops zijn geheel gratis. En men mag de hele dag door vanaf 9.00 u ’s morgens binnenstappen.’ Wat uniek is aan de beurs is dat verschillende bedrijven bij elkaar komen om de nadruk te leggen op dat wat er met ICT gedaan kan worden. ‘De ICT Summit is het platform waar alles bij elkaar komt en je ziet dat mensen met elkaar werken om samen een doel te bereiken, potentiele werknemers kunnen hier een baan vinden, maar ook de werkgevers kunnen hier medewerkers vinden. Je hebt professionals die elkaar hier tegenkomen en samenwerken met elkaar en het Caribisch gebied leert Suriname beter kennen’, aldus Sonai. De beurs zal 2 dagen duren.
Het doel van de summit is de samenleving helpen meer met het ICT-gebeuren bezig te zijn. De summit is een conferentie, die een platform biedt voor een ieder in de ICT-industrie. De ICT Summit Paramaribo zal vandaag en morgen in de hal van de KKF gehouden worden.

error: Kopiëren mag niet!