Succesvolle afronding basis Sport Administratie cursus 2015

5 Sport AdministratieIn het afgelopen weekend hebben 15 deelnemers succesvol de basis cursus Sport Administratie van het Surinaams Olympisch Comité (SOC) afgerond. Deze cursus werd 2 keer eerder georganiseerd door het SOC met ondersteuning van het Internationaal Olympisch Comité (IOC). Het doel van de cursus is om individuen die werken voor sportbonden, -verenigingen of -clubs of andere organisaties die betrekking hebben op de “olympic development and movement” te versterken met de tools om hun werk te vergemakkelijken, efficiënter en aangenamer te maken. De cursus omvatte 20-25 contacturen verspreid over 2 weekenden. Enkele topics die aan de orde kwamen waren Olympic values and issues, Management (Communication skills, Leadership skills, Managing environment, resources, activities, finances), Sport Medicine, Technology in sport, Anti-doping. In 2016 zal een Advance Sport Administration cursus worden verzorgd, van minimaal 100 contacturen, waar meer in de diepte op de materie zal worden ingegaan middels praktijk gerichte opdrachten.

error: Kopiëren mag niet!