TAC’90 speelt tegen Surinaamse ploegen

tacStichting Nacionello Beheer en de Stichting Voetbalontwikkeling Suriname (VOS) hebben deze dagen op bezoek de KNVB Eersteklasseploeg TAC’90. Deze multiculturele ploeg zal zich komende dagen meten met de Surinaamse ploegen. Zo speelt TAC’90 interlandwedstrijden met de ploegen Boma Star, Vasco de Gama, Jong Rambaan en hoofdklasser SV. Transvaal.
De ploeg van TAC’90, onder leiding van Raymond Kharagjitising, vertoeft al in Suriname. De selectie verblijft in Dice Suriname Hotel & Casino, een van de grote sponsoren van dit evenement. Busbedrijf S. Badjalala zorgt voor de transport, en het ministerie van Sport- en Jeugdzaken heeft gezorgd voor een trainingslocatie te Houttuin. Verder zijn er nog meerdere sponsoren die hebben bijgedragen aan het tot stand komen van dit voetbalevenement.
De interlandwedstrijden speelt TAC’90 te Dr. Ir. F. Essedstadion en Andre Kamperveenstadion. De kaartenverkoop is volop in gang voor een bedrag van SRD 10,- per persoon ten kantore van San International Group of Companies N.V., te bereiken op 6806695.
TAC’90 is in de jaren 90 opgericht in Den Haag na de fusie van de ploegen Takdier Boys en Amardeep. TAC ‘90 bestaat uit spelers van Nederlandse, Surinaamse, Antilliaanse, Marokkaanse en Turkse afkomst. Het team staat bekend om haar sambavoetbal. Volgens teammanager Amiet Lachman is de sterkte van de Surinaamse tegenstanders nog niet bekend. De ploeg gaat uit van haar eigen sterkte en kijk een sportief evenement.
Programma TAC’90 in Suriname:
Zondag 21 juni 2015: Essedstadion
16.00 uur Vasco de Gama – Boma Star
18.00 uur TAC’90 – Jong Rambaan
Woensdag 24 juni 2015: AK-stadion
20.00 uur TAC’90 – Transvaal
Vrijdag 26 juni 2015: Essedstadion
18.30 uur FCS Nacional – Mediahuizen (vet.)
20.00 uur TAC’90 – winn. Vasco/Boma Star
22.00 uur Prijsuitreiking en afsluiting

error: Kopiëren mag niet!