Politie rolt Braziliaanse roversbende Meriam op

Het is de politie gelukt om in de week van 8 tot en met 15 juni een roversbende te Meriam op te rollen. Drie leden van de bende waren reeds aangehouden. Het gaat in deze om een Braziliaanse bende die het gebied onveilig maakte. Eerder was er een lijk van een Braziliaanse manspersoon aangetroffen met schotverwondingen te Meriam. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze manspersoon in leven ook lid was van deze bende. De bende is tijdens een roofactie beschoten, waarbij deze rover het leven heeft gelaten.
De politie heeft inmiddels nog twee (2) leden van de bende aangehouden. Vermoedelijk gaat het om de bendeleiders Edimar Da C.alias “Filio” en Moreas Da S.alias “Seara”. Deze criminele bende heeft zich schuldig gemaakt aan meerdere strafbare feiten in het achterland van Suriname.

error: Kopiëren mag niet!