Melvin Bouva getipt als volgende DNA-ondervoorzitter

Melvin Bouva getipt als de volgende DNAVolgens informatie die Dagblad Suriname heeft bereikt, is Melvin Bouva getipt als de volgende ondervoorzitter van De Nationale Assemblee. Bouva geconfronteerd met deze informatie geeft aan dat wat dit betreft hij niet kan bevestigen of ontkennen of het nieuws op waarheid berust. ‘Ik heb dat nog niet gehoord.’
Bij Bouva gaat het niet om een functie, maar om een opdracht. Als hij zo een opdracht krijgt, zal hij bij zichzelf wel nagaan hoe hij zijn bijdrage kan leveren. ‘Dat heb ik vanaf mijn periode als jeugdparlementariër gedaan. Er is mij toen gevraagd om voorzitter te worden ‘en mi luku a tori’. Dus als het moment daar is om deze job te doen, zal ik het overwegen. Het is voor mij niet zo ver. Het zal voorbarig zijn om hierover wat te zeggen.’
Voor Bouva is de komende 5 jaar een heel belangrijke periode. Het volk heeft volgens Bouva de NDP uitdrukkelijk en zonder twijfel de meerderheid gegeven. ‘Maar het is niet alleen een overwinning, maar ook een uitdaging om te volden aan de verwachtingen van de mensen die op ons hebben gestemd. Dat betekent harder werken. Ik verwacht dus persoonlijk een meer vruchtbare periode.’
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!