De Ware Tijd-personeel trekt de straat op

IMG_8601Ruim 90 personeelsleden van alle afdelingen van het dagblad De Ware Tijd (DWT) zijn vandaag met borden in de hand en leuzen scanderend de straat opgegaan. “Wij willen geen SRD 1 of SRD 100” stond er op de borden. Het ontevreden personeel heeft al weken terug om overleg met de directie gevraagd voor een procentuele aanpassing op haar salaris. Een dag voor de verkiezingen werd er reeds een prikactie gevoerd door de werknemers. Dinsdag is er geen krant uitgekomen, omdat het personeel, inclusief de journalisten in vaste dienst, niet gewerkt hebben. Dit nadat de op die dag gevoerde gesprekken met de directie vruchteloos bleven.
Dagblad Surinme verneemt dat de DWT morgen wel uitkomt en dat deze in de drukkerij van Fafam Publising, die ook Dagblad Suriname drukt, te perse zal gaan.

error: Kopiëren mag niet!