Verdachten aangehouden kort na een diefstal met geweldpleging

dblogo
Politie eenheden hebben in de vroege ochtend van donderdag 21 mei de 22 jarige Diogo G. de 31 jarige Marvin D. de 29 jarige Orson K. en de 33 jarige Marvin H. aangehouden op verdenking van diefstal door middel van geweldpleging gepleegd aan de Soekaredjoweg. Zij zijn kort na dat misdrijf aangehouden. Dit misdrijf is door gemaskeerde en gewapende mannen gepleegd. Er is een som geld weggenomen. De vier verdachten zijn in een auto niet ver van de plaats van het misdrijf staande gehouden. Zij hadden onder andere maskers, handschoenen en breekwerktuigen bij zich. Zij hebben waarschijnlijk ook spullen in een goot langs de weg gedumpt. De verdachten zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak ligt in handen van de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!