New Homes Development ook richting Nickerie

dblogoNew Homes Development (NHD) houdt op zaterdag 16 mei 2015 een presentatie voor de bewoners van Nickerie en andere belanghebbenden, die onlangs een stuk grond ter beschikking hebben gehad of die al in het bezit zijn van een perceel in dit district of omgeving. ‘NHD is een projectontwikkelaar die een samenwerking met de Surinaamse overheid is aangegaan voor het realiseren van de verschillende ‘socialhousing’ bouwprogramma’s van de regering Bouterse-Ameerali, waarbij NHD kwalitatieve, betaalbare woningen zal neerzetten voor de Surinaamse samenleving’, zegt Sargio Amboeroewe, sales officer New Homes Development NV.
Naar zeggen van Amboeroewe is het project een follow-up van de onlangs verstrekte beschikkingen. De dc heeft op de dag van de verstrekking van de beschikkingen ook aangegeven dat NHD daar aanwezig was en er daardoor ook meer enthousiasme ontstond voor het registreren. Amboeroewe geeft aan dat dit project anders zal zijn dan de vorige projecten. Bij de vorige projecten ging het behalve om de ondersteuning van het beleid van de overheid ook om overeenkomsten met andere organen of personen. Bij deze gaat New Homes Development op zichzelf richting Nickerie als projectontwikkelaar.
De directie van NHD zal een presentatie verzorgen over de type woningen die zij bouwt en hoe men in aanmerking kan komen voor één van deze woningen. De aanwezigen worden in de gelegenheid gesteld zich ter plekke te registreren. Dit zal geschieden op zaterdag 16 mei 2015 omstreeks bij het STSN-gebouw te Nickerie.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!