Politie verricht aantal aanhoudingen

dblogoMan met onderdelen aangehouden
Eduardo D. is op 15 april door de politie aangehouden aan de Indira Ghandiweg met in zijn bezit auto onderdelen die hij ter verkoop aanbood. Eduardo kan de herkomst van de onderdelen niet verklaren. Het gaat in deze om één paar koplampen, één paar achterkoplampen en een witgelakte voor bumper compleet met grill. Het vermoeden bestaat dat de voorbumper afkomstig is van een Toyota Ist. Eventuele benadeelden kunnen zich wenden tot de afdeling Kapitale Delicten op het politie bureau de Nieuwe Haven of bellen op de nummers 403645/403252.
Aanhoudingen te Stolkertsijver
De politie van RBT Oost heeft in de periode 9 april tot en met 15 april enkele aanhoudingen verricht. Het gaat in deze om aanhouding van een vijftal vreemdelingen die zonder geldige verblijfsvergunning in Suriname verblijven. Deze vreemdelingen zijn in vreemdelingen bewaring genomen.
Man aangehouden met in zijn bezit twee jachtgeweren
Priciano E. is door de politie van Stolkertsijver aangehouden. Priciano die bootman is had in zijn bezit twee enkelloop jachtgeweren waarvan hij geen geldige vuurwapen vergunning kon overleggen. De twee jachtgeweren zijn inbeslaggenomen ten behoeve van de strafvordering. Priciano is hangende het onderzoek inverzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!