Politieke partij DOE presenteert kandidatenlijst

dblogoDNA-kandidaten van de politiek partij voor Democratie en ontwikkeling in eenheid (DOE) zijn op 31 maart 2015 in het partij congres door het hoofdbestuur gepresenteerd. De kandidaten zijn door middel van stemming aangenomen. De partij neemt bij de aanstaande verkiezingen deel in 6 districten waaronder Paramaribo, Commewijne, Wanica, Para, Nickerie en Saramacca. Daarbij is er ook goedkeuring verleend aan de lijsten voor RR en DR leden. De ongeveer 2 uur durende vergadering verliep vlot en gemoedelijk. De politiek partij DOE is volgens het bestuur op een paar administratieve zaken na, gereed voor deelname aan de aanstaande verkiezingen.
De gepresenteerde kandidaten zijn vervolgens voor Nickerie als DNA-Kandidaten Marjon Tirtosemito-Hirosemito, Rowell Kandhai, Juanita Rozenblad, Joesoef Nasrullah, Eunice Fernand en Saskia Van Loon-Kandhai (schaduw kandidaat), (Commewijne) Zojindra Arjune, Erik Tjokro, Tjietrawatie Joyce Panchoe, Arman Sadi, en Rodney Kariodimedjo (schaduw kandidaat), (Para) Glenn Georgetin, Hencki Singosemito en Idris Fredison ( Saramacca) Ricardo Wijngaarde, Sardhanand Khemai en Dion Sampie, (Wanica) Gloria Lie Kwie Sjoe-Wong Swie San, Kartika Doerdjan-Ramoutar, Aniel Koendjbiharie , Elisabeth Karmo-Atmopawiro, Erna Main, Hugo Pinas en Andrew Baasaron en (Paramaribo) Carl Breeveld, Marlyn Aaron-Denz, Desmond Plet, Hortence Forster-Promes, Palisa Oematie-Powe, Jagendersing Raghoebarsing, Amejo Jokil, Sheldon Simson, Vennia Delchot-Braafheid, Robert Mohamed, Dirk Eric Venlo, Saistha Faerber, Paul Brandon, Gerold Malone, Regillio Dodson, Regillio Pinas en Ricky Stutgard.
Bij de campagnes heeft de partij zaken behandeld die belangrijk zijn voor alle burgers. DOE komt op voor alle Surinamers’, aldus de ondervoorzitter Marlyn Aaron-Denz . Zwevende kiezers worden opgeroepen om samen met de partij te werken en de partij de gelegenheid te geven regeerverantwoordelijkheid te krijgen. Een samenwerking met andere partijen wordt niet uitgesloten.

error: Kopiëren mag niet!