Gratis skybox was 1 aprilgrap

kafawaHet afhalen van een gratis box voor kabel tv was een 1 aprilgrap, bedacht door de redactie van Dagblad Suriname. In het bericht was aangegeven dat men zich tussen 09.00 uur en 11.00 uur aan de Zwartenhovenbrugstraat 154 kon aanmelden voor één van de 100 gratis kanalenboxen van een nieuwe provider in deze branche, te weten Skybox. Dat moest men doen met een ID-kaart. Binnen deze 2 uren kwamen 33 mensen het kantoor van Dagblad Suriname binnen om een gratis exemplaar op te halen. Daar werden ze verrast met de mededeling dat het om een 1 aprilgrap ging. Toch lieten ze voor de zekerheid hun naam, telefoonnummer en ID-kaart achter. Het mooiste van de grap was dat een medewerker van Dagblad Suriname ook zijn naam opgaf om in aanmerking te komen voor een box.

error: Kopiëren mag niet!