DSB geeft exclusief gouden gedenkplaatje van $799 uit

DSB brengt exclusief gouden plaatje uitIn verband met haar 150-jarig bestaan heeft De Surinaamsche Bank (DSB) een gouden gedenkplaatje uitgebracht. Het gouden plaatje met aan de voorzijde de gevel van het DSB-gebouw is een collectors item. Er zijn slechts 1000 stuks van het gedenkplaatje uitgebracht. Directeur Sigmund Proeve geeft aan dat het hebbedingetje maar liefst 799 Amerikaanse dollars kost. Dit bedrag is volgens Proeve hoger dan de nominale waarde van het gouden plaatje met een gewicht van 10 gram, omdat het als gedenkplaatje en collectors item toch een meerwaarde heeft. Vanaf maandag 30 maart mogen geïnteresseerden zich inschrijven om in aanmerking te komen voor een DSB-gedenkplaatje en hopen op geluk. De toekenning zal namelijk twee weken na deze datum middels een loterij en in bijzijn van een notaris geschieden.

error: Kopiëren mag niet!